Gyilkosság vádjával ül börtönben az Eb-döntő hős apja

A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében Portugália Éder hosszabbításban lőtt góljával győzte le a házigazda Franciaországot.

A csatár még csak 12 éves volt, amikor az apját gyilkosság vádjával letartóztatták, majd 16 év börtönbüntetést kapott. Erről a játékos beszélt egy interjú során.”Az apám börtönben ül 12 éves korom óta. A mostohaanyám meghalt, és őt vádolták a meggyilkolásával. Ha jól emlékszem, akkor 16 év börtönbüntetést kapott. Attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdtem pénzt keresni, meg tudtam őt látogatni Angliában.”

Éder nyolc éves korában hagyta el a családját, akkor költözött be egy bentlakásos kollégiumba. Egy korábbi interjúban Mr. Nemzetközinek hívta magát, azt mondta, hogy családtagjai a világ minden pontján vannak – írja a faktor.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?TOP10: Király miatt is szerették a spanyolok az Eb-tEb-döntő: Ezt várják a főszereplők, íme a várható kezdőkRovatok: SportTelepülés: FranciaországCímkék: sport, Franciaország, 2016-os franciaországi Európa-bajnokság, gyilkosságForrás: Faktor.hu


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »