Gyermekrontás

Gyermek RontĂĄs! by on Scribd

———————–

Kossuth Rádió, 2019. május 20. 07:00 óra előtt.

Tóth Norbert, légszennyezettségről.

Brit kislány esetének feldolgozása.

A hír feldolgozásában nem került kifejezésre, hogy a levegő mozgási energiájának a megcsapolása csökkenti meghatározó módon a városi települések légcseréjét

A levegő vízszintes mozgási energiáját a szélkerekek, függőleges mozgását, a meleg levegőnek a felemelkedését, meleg levegő helyére hideg levegő áramlását a napelemek korlátozzák.

A szélkerék parkok mögött áramló levegő lehűl, felhősödés indul be, a nyugat Európában telepített szélkerék farmok a Kárpát medencében hozzájárulnak az aszály kialakulásához.

Kifogás: A fenti időben a Kossuth Rádió műsorszolgáltatása politikai mozgalom szolgálatában állt.

Juhos László, reális zöldek elnöke

——————-

Kossuth Rádió, 2019. május 22.

Riport alany Farkas Örs, politikai elemző

16 éves kislány, Soros pénzek, stb…

A párbeszéd üzenete a hallgató számára tisztességes, és helyén való volt.

Farkas Örs, nem szószerinti idézés: „Más vélemények nem jutnak a közvéleményhez…”Farkas Örs véleménye megfelel a ténynek, de nem felel meg a pártatlan műsorszolgáltatás törvényi elvárásának.

A klíma ügyéről a közszolgálati médiaszolgáltató műsorszolgáltatása jóvoltából eljutott Áder János köztársasági elnök nyugatalító rémületet keltő híresztelése a klímáról.

De nem kapott tájékoztatást a demokratikus közvélemény arról, hogy

Hírdetés

2008-ban Soros György bejelentette tíz éven át évi tízmillió dollárral támogatja a klímavédelmet.

Nem jutott el a közvéleményhez:

A mi népünk bölcs, kevesebb mint 200 000 aláírást sikerült begyűjteni, többek között annak révén, hogy 13 éves kortól mindenkinek joga volt a aláírónak lennie. A Kormányunk kevésbé!

Ha egy hazugságot sokszor ismételgetnek, azt előbb-utóbb az emberek elhiszik, erre már Joseph Goebbels is felhívta a figyelmet.

Az Államelnök úr kiadta az utasítást, hogy az általános iskolákban 13 éves gyerekektől is gyűjtsenek aláírásokat, hogy meglegyen az Al Gore számára beígért millió aláírás. 200 000 sem gyűlt össze. 194.699 honfitársunk támogatta klímavoksával.

Hasonló akciókat utoljára Rákosi Mátyás rendelt el az 1949-es politikai hatalomátvétel után.

A Kormány Áder János klímával kapcsolatos tevékenységére évente 1.5 milliárd forintot áldoz, miközben a reális zöldeket kiéhezteti.

A reális zöldek szerint a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás során tenni kellene valamit a Homokhátság el sivatagosodása ellen, hiszen a Duna vízhozamának 1,5-2%-ával a vízpótlás megoldható, ha pedig ezt elmulasztjuk, néhány évtizeden belül lakhatatlanná válhat 10 ezer négyzetkilométer terület, és csaknem egymillió embert kell a Duna-Tisza közéből kitelepíteni.

A Reális Zöldek Klub közleménye

Budapest, 2015. május 14., csütörtök (OS) – Tiltakozunk Áder János köztársasági elnök úr, aláírásgyűjtő kampánya ellen. A bolygó vízhűtéses! A széndioxidnak semmi a köze a klímaváltozáshoz! Az Al Gore által terjesztett tudománytalan klíma-ideológia tudományosan cáfolható!

A földi atmoszféra nem üvegház. Az igazi üvegházat merev üveglemezek alkotják.
A Föld felszínének több mint kétharmadát víz borítja. A melegedés hatására a vízfelületekből és a talajból hatalmas mennyiségű víz párolog el. A vízpára viszi magával a légáramlatokkal a hőenergiát több kilométer magasba, ahol kicsapódva, felhőket képezve, sugározza ki a hőenergiát a világűr felé, ahol ritka a levegő, és alig van üvegházhatás. A felhőkből azután eső formájában a hűtővíz visszahullik a felszínre és a hűtési körfolyamat elölről kezdődik. Ehhez képest a széndioxid üvegház hatása elhanyagolható.
A klímaváltozás évmilliók óta zajlik, jégkorszakok és melegedési korszakok váltakozásával, ezen az emberi beavatkozás nem képes változtatni. Alkalmazkodni kellene inkább a klímaváltozáshoz, és nem értelmetlen szélmalomharcot folytatni ellene.
A köztársasági elnök által indított www.elobolygonk.hu honlapon csak igennel lehet szavazni, nemmel nem, akárcsak a Kádár rendszer idején.
A klímaváltozás ellen szított tudománytalan klímahisztéria mögött gazdasági érdekek állnak.
A köztársasági elnök nem képviselhet csoportérdeket, különösen nem olyan csoportérdeket, amelynek a következménye hátrányos a nemzetnek. Államfőnek az egész nemzetet kötelező képviselnie.

Juhos László

Tisztelt Médiatanács!

Észrevételként küldöm a fenti összeállítást a „Jó Reggelt Magyarország szerkesztőségének”

Hozzá teszem kifogásként küldtem volna meg a közszolgálati médiaszolgáltatónak, de mivel holnap Erdélybe utazom, kampányolni a FIDESZ-KDNP lista mellett, a reális zöldek Erdélyi szervezet tagjaival Csíkszeredán szavazok hazai ügyintézésre nincs lehetőségem.

Kérem a Médiatanácsot, hogy a kifogás bejelentésemet tekintse a folyó panaszbejelentéseim kiegészítésének.

Miközben a fenti sorokat írom Botos Barbara helyettes államtitkár véleményének ad nyilvánosságot a Kossuth Rádió.

Botos Barbara győzelem hírként fejezi a széndioxid kibocsátás megtakarítását. A klíma tüntetők szolgálatában álló műsorszolgáltatás!

Mőcsényi Mihály szerint a széndioxid légtrágya!

Életének 98. évében csütörtökön elhunyt Mőcsényi Mihály.

Möcsényi Mihály Széchenyi-díjas és Sir Geoffrey Jellicoe-díjas magyar kertészmérnök, tájépítész, egyetemi tanár, a tájrendezés magyarországi oktatásának megalapozója, az önálló Tájépítészeti Kar létrehozója. 1991 és 1993 között a Kertészeti Egyetem rektor.

Előadására, 2015. május 3-án került közzé tételre a reális zöldek honlapján:

http://www.realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4045

Juhos László, reális zöldek elnöke


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »