Gyereket gyilkolt egy késes bűnöző Németországban

Két, iskolába tartó gyereket sebesített meg egy késes támadó a Németország délnyugati részén fekvő Illerkirchbergben – közölte hétfőn a német rendőrség.

A 13 és 14 éves lányokat az iskolabusz-megállóba vezető úton támadták meg az Ulm mellett fekvő kisvárosban.
   
A 14 éves áldozat a kórházba szállítás után meghalt.
   
A Südwestrundfunk (SWR) regionális közszolgálati médiatársaságnak egy szemtanú elmondta, hogy zajt hallott egy közlekedési lámpa közelében, és amikor a zaj irányába fordult, két lányt látott a földön elterülve, hatalmas szúrt sebbekkel, vérben úszva. Egyikükben még volt erő elmondani, hogy a környező házak egyikéből kijött egy férfi, aki ok nélkül megütötte az osztálytársát, majd hasba szúrta mindkettőjüket.
   
A rendőrség egy terrorelhárító egység bevetésével elfogta a gyilkost. Önként lépett ki az épületből, ahonnan két másik férfit is elszállítottak a rendőrök – írta hírportálján a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című lap.
   
A rendőrség még vizsgálja a három férfi és a lányok elleni támadás közötti kapcsolatot, de abból indulnak ki, hogy egyikük az elkövető. Kilétéről, fegyveréről vagy egyéb részletekről egyelőre nem tájékoztattak – írta a FAZ, ismertetve a Südwest Presse című lap értesülését-

Hírdetés

Eszerint az épületben menedékkérőket befogadó szállás működik.
   
A szálláson egy héttagú család és négy férfi lakik. Egyelőre nem tisztázott, hogy a feltételezett elkövető közéjük tartozik-e.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »