Gyengült kissé a forint

Minimálisan gyengült a forint csütörtök reggelre az előző esti árfolyamához képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Hírdetés

Szerdán vegyesen alakult a forint árfolyama, az euróval és a svájci frankkal szemben 0,1 százalékkal gyengült, a dollár ellenében 0,2 százalékkal erősödött. Az eurót szerdán este hét órakor 370,09 forinton, a dollárt 326,38 forinton, a svájci frankot pedig 356,64 forinton jegyezték.
   
A szerda estihez képest csütörtök reggelre a forint egy töredék százaléknyit gyengült mindhárom devizával szemben; az euró jegyzése 370,16 forintra, a dolláré 326,82 forintra, a svájci franké 356,75 forintra kúszott fel reggel hét órára.
   
Csütörtök reggeli jegyzésén a forint az év utolsó hetében 0,3 százalékkal áll gyengébben a hétfői kezdéshez képest az euróval, 0,1 százalékkal gyengébben a dollárral és 0,5 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.
   
Az év eleje óta a forint csütörtök reggeli jegyzésén 2,1 százalékkal gyengült az euróval szemben, a dollár ellenében 10,1 százalékot veszített árfolyamából, a svájci frankkal szemben pedig 6,4 százalékkal gyengült.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »