Gyenge meccs és döntetlen Komáromban

Gyenge meccs és döntetlen Komáromban

A komáromi KFC egy nem túlságosan élvezetes mérkőzésen játszott 0:0-s döntetlent a kassaiak ellen a II. labdarúgóliga 9. fordulójának mérkőzésén.

A kieső helyen álló kassaiak ellen a komáromi csapat esélyesként léphetett pályára, de a vendégek a szervezettségüknek köszönhetően egy ponttal távozhattak. A mérkőzés gyenge színvonaláról Jozef Olejník is szót ejtett lapunknak.

Hírdetés

„Ez a mérkőzés kevés örömet szerzett a kilátogató nézőknek. Problémáink akadtak a támadások felépítésével, és a befejezéseknél sem voltunk elég határozottak. Voltak ugyan helyzeteink, és nyerhettünk is volna, de sajnos nem tudtunk igazi ziccerbe kerülni. A vendégcsapat jól szervezett együttes benyomását keltette, ezért el kell ismernem, hogy a döntetlen igazságosˮ – mondta a komáromiak 45 éves vezetőedzője.
 
A KFC ezzel már sorozatban a negyedik mérkőzésén maradt nyeretlen, ráadásul ezeken a meccseken összesen csak két gólt tudott szerezni. Olejník azonban tagadja, hogy emiatt frusztrált lenne a hangulat a csapatnál. „Úgy gondolom, hogy figyelembe kell venni ennek a csapatnak az átlagéletkorát, ami nagyon alacsony. Tény, hogy nagyon szeretnénk, ha több pontunk lenne, de emiatt nem vagyunk frusztráltak. Biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező fordulókban javulni fog a teljesítményünk, és elkezdünk pontokat szerezni.ˮ

Mivel a Podbrezová szombaton győzni tudott, a komáromiak ezzel a döntetlennel a kilencedik helyre csúsztak a tabellán. A következő fordulóban ismét hazai pályán játszanak, szombaton a tabella második helyén álló besztercebányaiakat fogadják.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »