Gyanús csomagot találtak a Hungária körúton

Megnyitották a fővárosban a Hungária körutat, amelyet korábban mindkét irányban lezártak a Hős utcánál egy gyanús csomag miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán csütörtökön.

Azt írták, hogy ismét a teljes vonalon jár az 1-es villamos. A Hungária körúton és a becsatlakozó útvonalakon ugyanakkor továbbra is torlódásra kell számítani – tették hozzá.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Hős utcai villamosmegállóban gyanús csomagot találtak, amelyet a tűzszerészek átvizsgálnak.

 

A héten már nem ez az első eset, hogy őrizetlenül hagyott, gyanús csomag miatt száll ki a rendőrség. Csütörtök kora délután egy gyanús táska keltett riadalmat a Margit hídon. Szerdán a Déli pályaudvar mellett, a taxis drosztnál vizsgálódtak a rendőrök. Kedden pedig a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálján vizsgáltak egy elhagyott csomagot. A tűzszerészek robbanószerkezetet végül nem találtak. A szombat esti, Teréz körúti robbantás után már több riasztás is befutott a rendőrségre elhagyott csomagok miatt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »