Gyanús csomag miatt lezárták a Sziget bejáratát

Ellenőrizetlen csomagot találtak a Sziget fesztivál helyszínén szerdán Budapesten, a biztonsági protokoll szerint vizsgálják, ezért egyelőre nem engedik be a látogatókat – mondta Vető Viktória sajtófőnök az MTI-nek.

 Az MTI tudósítója azt jelentette a helyszínről, hogy a bejáratnál várakozókat a környező utcákba terelik.

A rendőrség nem talált robbanóanyagot a gyanús csomagban

Robbanóanyagot, vagy robbantásra alkalmas eszközt nem találtak a Sziget fesztivál helyszínén talált gyanús csomagban – közölte az MTI megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság, miután befejezték az átvizsgálást szerdán.

 A rendőrséget 13 óra körül értesítették, hogy a Sziget fesztivál biztosítását végző vagyonvédelmi cég munkatársa a rendezvény bejáratánál egy elhagyott csomagot talált.

A rendőrök a szükséges biztonsági intézkedéseket megtették és intézkedtek a csomag tűzszerészeti átvizsgálására – közölte a rendőrség.

Az MTI-nek korábban Vető Viktória, a fesztivál sajtófőnöke jelezte, hogy az ellenőrizetlen csomag miatt egyelőre nem engedik be a látogatókat.

Az MTI tudósítója azt jelentette a helyszínről, hogy a bejáratnál várakozókat a környező utcákba terelik.

A Budapesti Közlekedési Központ azt közölte a Facebook-oldalán, hogy a szentendrei, H5-ös HÉV megállás nélkül halad át a Filatorigát megállón.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »