Gulyáséknak újabb körzetekre jött össze a pénz

Bár még tart a gyűjtés, de két újabb körzetre jött össze a pénz Gulyás Mártonéknak, így a Közös Ország Mozgalom Jász-Nagykun-Szolnok 1. és Baranya 2. választókörzetben is megméri az ellenzéki erőviszonyokat, mondta Gulyás a miskolci fórum ellőtt portálunknak szerdán.

A Közös Ország azért indította el a kampányát, hogy mind a 106 körzetben megmérje az ellenzéki erőviszonyokat, erre indítottak gyűjtést.

Most így 17 körzetre van pénzük.

A KOM célja „a lehető legpontosabban feltérképezni, hogy az indulni készülő ellenzéki jelöltek közül kinek mennyi az esélye arra, hogy az induló jelöltek különböző kombinációi mellett győzelmet érjen el a kiválasztott kerületekbe”, írták korábban.

A felmérésekkel párhuzamosan vitafórumokat és a jelöltek bemutatását is megtartják, a közvélemény-kutatások január végén indultak el.

A fórumokat egyébként a Facebook-oldalunkon élőben közvetítjük, az adott választókerület problémáiról pedig a Hír TV weboldalának videós rovata, a Górcső foglalkozik részletesebben.

Egyenesen című műsorunkban az is kiderült, még húsz körzetben szerveznek jelöltvitát. Gulyás Márton úgy gondolja, ha ezekben sikerül győznie az ellenzéknek, nem lesz meg a Fidesz kétharmada.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »