Gulyás: Orbán az egységtől fél

Gulyás: Orbán az egységtől fél

Sikeresnek tartja a megmozdulást ezért most hétvégén is folytatják a demonstrációt a szombati fővárosi tüntetés rendezői – erről beszélt reggeli járat című műsorunkban a demonstráció egyik szervezője.

Gulyás Balázs szerint Orbán Viktor egy dologtól fél, az pedig az ellenzéki egység. Bár a szombati tüntetésen nem minden ellenzéki párt volt hajlandó közösen felszólalni, Gulyás úgy véli, már az is győzelem, hogy közösen mozgósították a szavazóikat.

A tüntetéssorozat szombaton délután hat órától a budapesti Kossuth téren és több vidéki városban is folytatódik.

Hírdetés

Ha valamitől megijed Orbán Viktor, az a ellenzéki egység. Orbán Viktor és a Fidesz hatalmas erőforrásokat tesz abba, hogy ne legyen ellenzéki egység. A Nemzeti Választási Bizottság nem véletlenül büntette pénzbüntetéssel a pártokat, hogy ha visszalépnek egymás javára. Ugye felülírtak egy kétharmados törvényt egy nemzeti választási döntéssel. És jól látszik, hogy az NVI mennyire – ugye a fideszes kinevezettek többsége miatt -, mennyire a kormány szolgája. Ugye Patyi András röhincsél azon, hogy Orbán Viktor letolja a Nemzeti Választási Bizottság elnökét azért, mert megmerte bírságolni egy nyilván valóan megbírságolandó kérdésben, amikor óvodában kampányolt – vélekedett Gulyás.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »