Gulácsiék a 90. percben egyenlítettek Sallaiék ellen

Gulácsiék a 90. percben egyenlítettek Sallaiék ellen

Az RB Leipzig úgy játszott 1-1-es döntetlent otthon a Freiburggal a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati játéknapján, hogy a négy magyar válogatott játékost felvonultató összecsapáson a hazaiak a kilencvenedik percben egyenlítettek.

Az első félidőben végig mezőnyfölényben játszó vendégek – a lipcsei védelem kihagyását kihasználva – a 38. percben Ermedin Demirovic góljával szereztek vezetést. A vendéglátók a második félidőben átvették a kezdeményezést, de a kapura nem sok veszélyt jelentettek. A hajrában azonban Angelino átlövésével mégis sikerült egyenlítenie a házigazdának.

A magyar válogatott tagjai közül az RB Leipzigben Gulácsi Péter és Willi Orbán végigjátszotta a mérkőzést, míg Szoboszlai Dominik a 79. percben csereként lépett pályára, miként a vendégeknél Sallai Roland is.

A címvédő és listavezető Bayern München otthon nem bírt a Bayer Leverkusennel, az Union Berlin pedig a sérült Schäfer Andrást nélkülözve 1-0-ra kikapott a Wolfsburg vendégeként.

Bundesliga, 25. forduló:

ado.slave('adoceanindexhuokdtbqijve', {myMaster: 'dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47', onServerEmission: function(){document.getElementById("y-adoceanindexhuokdtbqijve").classList.add("uysdfa6ds");}, onServerEmissionEmpty: function(){} });

RB Leipzig-SC Freiburg 1-1 (0-1)

Bayern München-Bayer Leverkusen 1-1 (1-1)

Hertha BSC-Eintracht Frankfurt 1-4 (0-1)

VfL Bochum-Greuther Fürth 2-1 (1-0)

VfL Wolfsburg-Union Berlin 1-0 (1-0)


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »