Gulácsi után Willi Orbán is covidos lett

Gulácsi után Willi Orbán is covidos lett

A labdarúgó Bundesligában szereplő RB Leipzig hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy az FC Bruges elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccs után elvégzett tesztelések során kiderült, hogy a csapatból további hat személy – köztük a magyar válogatott védő, Willi Orbán – fertőződött meg koronavírussal.

Alaposan megfogyatkozott az RB Leipzig. Kedden kiderült, hogy Gulácsi Péter és Jesse Marsch vezetőedző is koronavírusos. Szoboszlai Dominik, Marcel Halstenberg és Amadou Haidara egyaránt sérült, igaz, a magyar középpályás játékára jó esély van a Bayer Leverkusen elleni bajnokin.

Hírdetés

Az említett játékosok nem tudták kivenni a részüket az FC Bruges elleni 5–0-s sikerből, de az még nagyobb baj lehet, hogy további négy futballista (Willi Orbán, Yussuf Poulsen, Hugo Novoa, Mohamed Simakan), illetve a kapusedző, Frederik Gössling és egy meg nem nevezett stábtag is megfertőződött koronavírussal – derült ki a klub közleményéből. Hozzátették, 61 PCR-tesztet végeztek el, s a fertőzöttek házi karanténba kerültek.

nemzetisport.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »