Guardiola is listára került a Veszprémmel

Egy cseh és egy horvát kézilabdás vezeti a legrosszabb üzletek listáját az ismert szakmai oldalon. A Veszprém is „előkelő” helyre került Guardiolával.

A Handball-planet.com minden évben listát készít a legjobb kézilabdás játékosvásárlásokról – és a legrosszabbakról is. Utóbbi listát most hozták nyilvánosságra, és a Veszprém is érintett benne.

A szakmai oldal az utóbbi egy év klubcseréit tekinti át, és az összeállítással kapcsolatban hozzáteszi, kérdéses, hogy a csapat-e az oka, esetleg a játékos sérülése vagy a rövid idő, hogy valaki nem váltotta be (még) a hozzá fűzött reményeket.

Guardiola a lesérülő Zeitz pótlására, a szezon végéig kölcsönbe érkezett márciusban a Veszprémhez, de mivel februárban francia bajnoki meccset játszott, nem lehetett játszatni a Bajnokok Ligája egyenes kieséses rendszerében, már a nyolcaddöntőben sem.

Az átigazolási csalódások listája

Filip Jicha (THW Kiel – FC Barcelona Lassa) Marko Kopljar (PSG Handball – FC Barcelona Lassa) Mariusz Jurkiewicz (Orlen Wisla Plock – Vive Tauron Kielce) Dejan Manaskov (HSG Wetzlar – RK Vardar Skopje) Rogerio Moraes Ferreira (ADENA – THW Kiel) Isaias Guardiola (Aalborg – Aix, Veszprem) Pascal Hens (HSV Handball – Midtjyland) Alexander Dereven (Chekhovskie Medvede – RK Vardar) Petar Djordjic (HSV Handball – SG Flensburg) Allahkaram Esteki (Iran – Montpellier Handball)


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »