Grammy-díjak – Michelle Obama volt a díjkiosztó gála meglepetésvendége

Grammy-díjak – Michelle Obama volt a díjkiosztó gála meglepetésvendége

Michelle Obama váratlanul feltűnt a színpadon a 61. Grammy-díjkiosztó gála nyitó pillanataiban, ahol zajos üdvözléssel fogadta őt a sztárokkal zsúfolt nézősereg.

A vasárnap este Los Angelesben tartott díjkiosztó háziasszonya, Alicia Keys azzal indította a műsort, hogy a színpadra hívta az Egyesült Államok korábbi first ladyjét, Lady Gagával, Jada Pinkett Smithszel és Jennifer Lopezzel egyetemben, hogy személyes élményeiket felidézve mondják el, miképp változtatta meg az életüket a zene, és erősítette meg őket női mivoltukban.

A csillogó, ezüst színű ruhát viselő Michelle Obama megszólalásakor szavait egy kis időre elnyomták az ünneplő bekiabálások és a megjelenését fogadó viharos taps.

“A Motown (stílushoz tartozó) felvételektől kezdve, amelyeket rongyosra hallgattam a Southside-on, a Run the World dalaiig (Beyoncé lemeze), amelyek energiát adtak nekem az elmúlt évtizedben, a zene mindig segített abban, hogy elmondjam a történetemet” – fogalmazott az 55 éves Obama, Chicago déli városrészére utalva, ahol felnőtt.

“Akár a country zenét szeretjük, akár a rapet vagy a rockot, a zene segít abban, hogy kifejezzük magunkat, a méltóságunkat és a bánatunkat, a reményeinket és az örömeinket” – jelentette ki.

Hírdetés

“Hozzájárul ahhoz, hogy meghalljuk egymást és meghívjuk egymást az otthonunkba” – mondta.

Obama jelenleg bemutató körutat tart, hogy népszerűsítse Így lettem (Becoming) című memoárkötetét, amelyet világszerte 28 nyelven jelentettek meg. A korábbi first lady egy hónappal azután írt alá szerződést a Penguin Random House kiadóval egy könyv megírásáról és publikálásáról, hogy férje, Barack Obama 2017 januárjában betöltötte kétszer négy évig tartó elnöki mandátumát.

 

Kacey Musgraves country-énekesnő Golden Hour című lemeze kapta az év albumának járó elismerést, Childish Gambino This is America című száma kapta az év felvételének járó díjat, és Dua Lipa brit énekesnő lett az év felfedezettje.

A rapper Childish Gambino rendőri brutalitásról és rasszizmusról szóló száma, a This is America kapta az év dalának járó elismerést a 61. Grammy-díjkiosztó gálán.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »