Gombos Norbert nem lesz főtáblás a rotterdami tenisztornán

Gombos Norbert nem lesz főtáblás a rotterdami tenisztornán

Gombos Norbert két szettben kikapott az amerikai Marcos Giron ellen a Rotterdamban zajló férfi keménypályás tenisztorna vasárnapi selejtezőjének második fordulójában.

A nádszegi származású Gombos Norbertnek nem sikerült főtáblára kerülnie a rotterdami keménypályás tenisztornán, miután a selejtező második fordulójában vereséget szenvedett.

A világranglista 93. helyén rangsorolt felvidéki teniszező 1 óra 24 perc alatt szenvedett vereséget az amerikai Marcos Giron ellen két játszmában.

Az amerikai teniszező már az első játszma elején brékelőnybe került, miután elvette Gombos adogatását. A felvidéki teniszező nem is tudta ledolgozni hátrányát, sőt az első szett végén 5-3-as Giron vezetésnél másodszor is elvesztette adogatását, ezzel az amerikai játékos 6-3-ra megnyerte az első játszmát, mindössze 42 perc alatt.

A második szettben is az amerikai akarata érvényesült, 2-1-es vezetésénél az amerikai ismételten elvette a nádszegi teniszező adogatását és 3-1-es előnybe került. Gombos szinte azonnal visszatámadt és ledolgozta brékhátrányát, amivel sikerült kiegyenlítenie 3-3-ra.

Hírdetés

A második játszma hátralevő részében Gombos mindent megpróbált, hogy kiegyenlítsen, azonban Giron 5-4-es vezetésénél a játékban maradásért adogathatott a felvidéki játékos.

A 30 esztendős nádszegi teniszező döntő pillanatban nem tudta hozni saját adogatását, ezzel Giron meccslabdához jutott, amit ki is használt és két szettben megnyerte a mérkőzést.

Ezzel a rotterdami kemény pályás tenisztorna főtábláján egyetlen magyar játékosért szurkolhatunk, Fucsovics Márton személyében.

ATP 500-as torna, Rotterdam, selejtező, 2. forduló:

Marcos Giron (amerikai) – Gombos Norbert 6-3, 6-4


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »