Gomb és föld – Reggeli járat

Gomb és föld – Reggeli járat

Adás:
2016. október 14., péntek 5.50

Gomb és föld
Ki vagy mi zavarta meg az MSZP-frakció tagjait akkor, amikor szerintük tévedésből megszavaztak egy jogszabályt, amely adótitokká nyilvánította, hogy melyik magáncég mennyi pénzt ajánlott fel sportegyesületeknek? Mit nyert és mit veszített az állam a Földet a gazdáknak! elnevezésű programmal? Vendég: Gőgös Zoltán szocialista országgyűlési képviselő.

Újratervezés

Nem akkor, nem ott és nem úgy lesz a közös ellenzéki tüntetés október 23-án, ahogy korábban tervezték. Ki megy és ki marad? Vendég: Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke.

Bajnokcsapat
Mit tud, és hogyan ment Mangó és Bindy? A mentőkutyák világbajnokságáról visszatért ebek gazdái mesélnek a romkutatásról és a nyomkövetésről. Vendégek: Pinkóczi Diána és Arató Péter mentőkutya-vezetők.

Leányvásár lesz a héten
Ezúttal Pécsváradon, méghozzá az ötvenedik. A hagyományőrzésről, a menettáncról és a népművészeti vásárról Szilágyi Jenő tudósít a helyszínről. Kapcsoljuk a pécsváradi forgatagot.

Kép-regény
Új sorozat indul a Hír TV-ben. Az első adást most szombaton láthatják, a kulisszatitkokról pedig a Reggeli járatban hallhatnak. Vendégek: Teszári Nóra műsorvezető és Kádasi Csaba szerkesztő.

Eltáncolják a legendát
Már balett is készült Álmos vezér életéből. A soproni ősbemutató előtt zene és tánc a műsorban. Vendég: Szarka Gyula Kossuth-díjas zeneszerző.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »