Glváč távozásra szólította fel Bugárt

Glváč távozásra szólította fel Bugárt

Nyitókép: SITA/Ľudovít Vaniher

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, Martin Glváč, a parlament smeres alelnöke ma a közösségi oldalán jelentette be távozását.

A Facebook-posztjában Glváč kijelentette, hogy soha nem volt hozzáragasztva semmilyen székhez, a döntését önállóan hozta meg, majd ezt követően a Most-Híd elnökét, Bugár Bélát is távozásra szólította fel.

 „Tudomásul veszem a koalíciós partnerem, Bugár Béla állásfoglalását. Meg vagyok róla győződve, hogy Bugár és a pártja éppen olyan principális lesz saját magához és a többi politikushoz is, mint amilyen hozzám volt. Ezért azt várom, hogy ő is (Bugár – szerk. megj.) lemond a parlament alelnöki funkciójáról, hiszen éppen a Most-Híd elnöke volt az, aki a Kuciak-gyilkosság után találkozott és társalgott Kočnerrel. Teret biztosítok neki arra, hogy önként távozzon, mert abban az esetben, ha a parlamentben meg fog jelenni egy javaslat a leváltásával kapcsolatban, akkor nem kizárt, hogy a Smer-SD támogatni fogja ezt a javaslatot“

Hírdetés

– írta Glváč.

Glváč bejelentette lemondását

A posztjából távozó alelnök azt állítja, ha bárminemű, Kočnerrel folytatott kommunikáció diszkvalifikációt jelent, akkor mindenkinek vegyék a fejét, akire ez érvényes.

„Máskülönben csak lincselésről és gyűlöletkeltésről van szó, nem pedig tisztességről és igazságosságról, ami mögé sokan olyan gyáván bujdosnak“.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »