Gimnázium óta szerette, megverte a feleségét

Családon belüli erőszakért nyolc alapszakasz-mérkőzésre eltiltották Darren Collisont, az észak-amerikai kosárlabdaligában szereplő Sacramento Kings játékosát.

A 29 éves kosaras még egy májusi, feleségével otthon történt incidensben vallotta magát bűnösnek, így nemcsak a bíróság előtt kellett felelnie – egyebek között húsz nap börtönre és közmunkára ítélték –, hanem a liga is megbüntette.

“Nagyon megbántam, amit tettem, elnézést kértem a gyönyörű feleségemtől, akit a gimnázium óta szeretek”– mondta Collison.

Az előző idényben 14 pontos átlagot produkáló Collison a most kezdődött felkészülési szakaszban (előidény) ugyan játszhat, ám az október 26-i bajnoki rajtot és további hét alapszakasz-összecsapást ki kell hagynia. Az első mérkőzése november 8-án lehetséges. A kényszerpihenő alatt a játékos 380 ezer dollárt veszít.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Hidegvérrel átlépett áldozatai felett a körúti robbantóDurva tömegverekedés: száz iskolás gyerek esett egymásnakRovatok: KékfényTelepülés: USACímkék: sport, híres sportoló, brutális bántalmazás, férfi kosárlabda, kékfény, családon belüli erőszakForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »