Gigászok párbeszéde

(…) A továbbiakban elhangzott, hogy Puzsér Róbert felkérte Karácsony Gergelyt, hogy tegye le a jogsit, mert egy felelős felnőtt férfi tud vezetni. Erre Karácsony úgy reagált, szerinte sokféleképpen lehet felelős férfinak lenni, de átgondolja, mert ha Tyll Attila 46 évesen megszerezte a jogosítványát, akkor lehet, hogy ő is leteszi 43 évesen.

Arról is szó volt, hogy Puzsér korábbi nyilatkozatában 11-szer negatív kontextusban emlegette Karácsony Gergelyt, és erre ő megjegyezte, hogy jól szórakozott rajta. Puzsér szerint ez arrogáns és cinikus megjegyzés volt, és különben is az, hogy a főváros ilyen helyzetben van, az Tarlós helyett inkább Karácsonynak köszönhető, mert beállt a posztkommunisták mögé és elárulta a politikai centrumot. A politikus kijelentette, ezen ő nem fog sírva fakadni.

Hírdetés

Beszélt arról is, hogy ha nem lesz előválasztás, akkor nem fog indulni a közelgő főpolgármester-választáson, mert az előválasztás célja az, hogy a polgárok döntsék el, ki legyen a jelölt és milyen programmal induljon. Szerinte egy pártalapon végzett alkuban ez nem elérhető és az sem, hogy a főváros, vagy a települések megőrizzék az autonómiájukat.

Karácsony Gergely kijelentette, az alku ideje lejárt, és nem szeretne megint valami pártalku során kikerülni a kalapból.

„Elárultad a centrumot!” – Erre is reagált Karácsony az ATV-ben


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »