Gera gólja a top 10-ben, szavazzunk, hogy övé legyen a legszebb!

Gera gólja a top 10-ben, szavazzunk, hogy övé legyen a legszebb!

Minden idők második legidősebb gólszerzője lett szerda este Gera Zoltán, a portugáloknak lőtt balos bombájával, amit az UEFA beválasztott a csoportkör legszebb tíz találata közé.

A magyar válogatott és a Ferencváros elnyűhetetlen középpályása 37 évesen és 61 naposan lőtte álomszép gólját, ezzel az osztrák Ivica Vastic (38 év, 256 nap) mögött második az örökrangsorban.

A szerdai Magyarország-Portugália találkozó 19. percében egy magyar szögletet követően a portugálok kifejelték a labdát, a tizenhatos vonalán a kapu felé álló Nani hátracsúsztatta, éppen Gera Zoltánhoz, aki mellel maga elé tette, majd 23 méterről a kapu bal alsó sarkába bombázta. A magyar válogatott ezzel szerezte meg a vezetést a 3–3-as döntetlennel záruló mérkőzésen.

Gera egyébként az Eb eddigi egyik legjobb középpályása, folyamatosan remek osztályzatokat kap, meccsenként átlagban 3,7-szer szerez labdát, amivel  bőven a top 10-ben van a teljes mezőnyben.

Szavazni ITT lehet, rá kell kattintani a videóra, utána lehet szavazni, majd a kis focilabdát rá kell húzni kedvenc csapatod zászlójára, így lesz érvényes a szavazat. Az UEFA honlapján az összes gól megtekinthető.

Forrás: sport365.hu

The post Gera gólja a top 10-ben, szavazzunk, hogy övé legyen a legszebb! appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »