Géppisztollyal lövöldözött egy ukrán katona Harkivban

A rendőrök letartóztatták a férfit.

Az ukrajnai Harkivban a járőrök letartóztattak egy terepszínű ruhát viselő férfit, aki egy taxiból lövöldözött géppisztollyal – közli a Korrespondent.net.

A rendőrséget a taxis egyik kollégája értesítette, aki elmondta, hogy egy terepszínű ruhát viselő férfi egy AKS-74U típusú géppisztollyal ült be az autóba, majd lövést adott le fegyveréből a jármű ablakán keresztül.

A járőrök a Traktorosztroityelna utcán találták meg a gépkocsit, a sofőr addigra már kihúzta a támadót autójából. Mint az kiderült, a szabálysértő ittas állapotban volt. A rendőrök a férfitól az AKS-74U típusú pisztolyt és a lőszereket lefoglalták.

Jaroszlava Boriszova, a harkivi járőrség szóvivője a 112 Ukrajina tv-csatorna műsorában pontosította, hogy a szabálysértő egy ukrán katona.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Lövöldözés történt KijevbenA kávézó mellett lövöldözött egy részeg kárpátaljai férfiMadarakra lövöldözött unalmában irodájából egy ukrán adóügyi hivatalnokRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: ukrán katonák, lövöldözés, ukrán hadsereg, kékfény, bűnügy, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »