Gépház üzenet

Gépház üzenet

Bizonyára észrevettétek, hogy némi gond támadt az oldallal tegnap. A tárhelyszolgáltató úgy látta, hogy feltörték. Én erről nem vagyok egészen meggyőződve, de a lényeg szempontjából ez mellékes. Az oldalt teljesen át kell/kellett szerkesztenem, mert az eddig használt dizájn az adatbázis helyreállítása után sem működött. Erre már egy ideje készültem, mármint egy új szerkezet és dizájn bevezetésére, csak éppen időm nem volt rá, így viszont nem volt más választásom.

Valószínűleg lesz, akinek furcsa, szokatlan vagy nem szimpatikus ez a kinézet – nekem is barátkoznom kell vele – de talán idővel, amikor már sok fontos, felemelő és elmúlhatatlan gondolatot adtunk hozzá közösen, a külső is tükrözni fogja a belsőt.

Találni fogtok még számtalan kivasalni való ráncot a funkciókban és a dizájnban egyaránt, de úgy gondoltam, hogy inkább kezdjük el használni az oldalt így gyűrötten, minthogy napokig álljon még vasalásra várva a szekrényben, gondosan elzárva a karbantartás üzemmód mögé.

Sajnos még vár rám és az oldalra egy komoly átalakítás, ami kifelé nem annyira fog látszani, viszont egy időre ismét kénytelen leszek bekapcsolni a karbantartás üzemmódot, de remélhetőleg ezt előre fogom tudni jelezni.

Mivel az adatbázist a leállás előtti nap mentése alapján lehetett csak visszaállítani, az utolsó néhány hozzászólás elveszett, de nem menthetetlenül, mivel az email értesítők alapján meg tudom osztani őket. Úgy gondoltam, hogy ömlesztve bemásolom őket egyetlen hozzászólásba, és ha az egyes szerzők szeretnék, ez alapján újból feltehetik őket.

Hálás lennék, ha segítenétek az új oldal gatyába rázásával, de kérlek, hogy a hibák jelzésével várjatok néhány napot, mert egyrészt nagy eséllyel én is látom őket, másrészt pedig addig nem lesz időm foglalkozni velük. Azt pedig nem kell jelezni, hogy időnként nem tölt be az oldal, mert ez az a probléma, ami miatt leginkább fő a fejem. Apróságnak tűnik, de azért leírom, hogy a dizájnváltás miatt minden idéző- és gondolatjel kérdőjelre változott az oldalon. A legújabb posztoknál nagyjából kijavítottam őket, a többinél pedig kérlek, próbáljátok konvertálni őket fejben. A funkciókkal és egyéb alapvető elrendezésekkel kapcsolatos ötleteket, tanácsokat és kéréseket is várom. Ezeket már most is bátran leírhatjátok. Ez a poszt lenne ezeknek a gyűjtőhelye.

Jó olvasást és izgalmas, kihívásokkal, szeretettel, szívvel és lélekkel teljes beszélgetéseket kívánok mindannyiunknak!

Thea


Forrás:idokjelei.hu
Tovább a cikkre »