Gázriasztófegyverrel rabolt ki egy boltot

Kiraboltak egy sportboltot a főváros V. kerületében péntek este, és ennek során egy gázriasztófegyvert is elsütöttek – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon.

A tájékoztatás szerint egy ismeretlen férfi bement az üzletbe, ahol megfenyegette az alkalmazottat és a bevételt követelte.

Fotó: Police.hu

Miután megkapta a kasszában lévő pénzt, egy lövést adott le a levegőbe, és elmenekült a helyszínről. A rablás során senki nem sérült meg. A rendőrség keresi a férfit. Az elkövető 180 centiméter magas, rövid, barna hajú férfi, aki fekete színű steppelt dzsekit, kék színű farmernadrágot és fehér csíkos fekete sportcipőt viselt. Különös ismertetőjele, hogy egy foga van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámokat illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »