Gazdasági összeomláshoz vezetne Sargentini javaslata – SEMMIT AZ IDEGEN KONTINENSFOGLALÓKNAK!

Megszavazta a Sargentini-jelentést elítélő határozati javaslatot a parlament gazdasági bizottsága. A testület kormánypárti tagjai nagy többséggel álltak ki a javaslat mellett, ami elutasítja a magyar jogállamiságot bíráló uniós dokumentumot. A jelentés szerint Magyarországnak legalább ötvenezer illegális bevándorlót kellene befogadnia, ami hosszú távon a költségvetés összeomlásához vezethetne.

A bizottság elnöke szerint az európai parlament szabálytalanul fogadta el a Sargentini-jelentést, ami a többi között veszélyt jelent a magyar migrációs politikára. Bánki Erik hozzátette, hogy a jelentés szerint Magyarországnak legalább ötvenezer illegális bevándorlót kellene befogadnia, ami hosszú távon a költségvetés összeomlásához vezethetne.

Hírdetés

„Ha magyar költségvetés terheit nézzük az ötvenezer ember figyelembe vételével, ez Magyarországon közel 500 milliárd forintos költséget jelentene éves szinten. Ez ugye elképesztően nagy szám, gondoljunk csak bele, éppen a 2019-es költségvetésben éppen azokat a vívmányokat hangsúlyoztuk hogy 500 milliárd forinttal többet tud fordítani a kormány egészségügyi ellátásokra, vagy éppen ha már határvédelemről beszélünk, akkor ugyanilyen nagyságrendben tud védelmi kiadásokra több pénzt fordítani, ami éppen azt célozza, hogy Magyarországot és a határokat meg tudjuk védeni” – mondta Bánki Erik, az Országgyűlés Gazdasági bizottságának elnöke.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »