Gaudi: Még mindig időszerű: Magyarország a magyaroké!

A nemzeti jogvédő Facebook-bejegyzése:

Tegnap Toroczkai László meghívására részt vettem a Mi Hazánk Mozgalom évadnyitó rendezvényén, ahol nagyívű beszéde keretében bemutatta a mozgalom európai parlamenti választási programját.

A program a nemzeti önrendelkezést állítja központba határon innen és túl, és az ellenállást a bevándoroltatást és gyarmatosítást erőltető, európai őshonos nemzeteket felszámolni kívánó háttérhatalmi erőkkel szemben. Véleményemet és javaslataimat a program kapcsán kikérték.

Hírdetés

„Magyarország a magyaroké!” Ez a régi, 2009-es jelmondat továbbra is időszerű. A Jobbik árulását és balliberálisokkal való szövetkezését követően fontos, hogy a nemzeti radikális közösség hallassa hangját, minél szélesebb mozgalmi alapon is megszervezze magát, és hazánk védelme érdekében európai szinten is fellépjen a „csak a nemzet” elv jegyében.

Sok harcostárssal találkoztam hosszú idő után, és örömmel tapasztaltam, hogy a nemzetért érzett felelősség vezeti őket továbbra is. Ráadásul éppen azon a helyszínen, ahol 12 éve, 2007 februárjában a Civil Jogász Bizottság 2006. őszi rendőrterrort leleplező jelentését mutattuk be.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgaudinagytamas%2Fposts%2F2224291610957115&width=480&show_text=true&height=618&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »