Gaudi, ECHO TV-ben az EU újabb magyarellenes akciójáról, a kormánypártokat kétharmados győzelemhez segítő elvhű nemzeti radikálisok mozgalmi terveiről és követeléseiről, a Budaházy-Hunnia ügyben várható másodfokú döntésről és a Jobbik EU-val, balliberáli

Az ECHO TV Napi Aktuális c. műsorának 2018. április 17-i adásában nyilatkoztam az EU újabb magyarellenes akciójáról, amelynek keretében az Európai Parlament a héten várhatóan hatalmas összegeket szavaz meg bevándorláspárti, sorosista álcivil és áljogvédő szervezetek támogatására, akik ebből folytathatják majd nemzeti önrendelkezés-ellenes felforgató tevékenységüket különösen hazánkban és Lengyelországban.

Hírdetés

Beszéltem a kormánypártokat kétharmados győzelemhez segítő elvhű nemzeti radikálisok mozgalmi terveiről és követeléseiről, az április 19-én másodfokú határozat szakaszában lépő, közel tíz éve zajló Budaházy-Hunnia ügyről és a Jobbik EU-val, balliberális pártokkal szembeni korábban elutasító politikájának támogató irányú gyökeres megváltozásáról, illetve a szombati balliberális tüntetésen való gyomorforgató részvételéről.


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »