Galko: Bugár Béla tisztességtelen ajánlatott tett

Galko: Bugár Béla tisztességtelen ajánlatott tett

Ľubomír Galko, az SaS alelnöke mai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy zsarolási ügyről van tudomása. „Bugár Bélától tegnap kaptam egy tisztességtelen, lényegében piszkos ügyletről szóló ajánlatot”, jelentette be Galko.

 

Galko elmondása szerint Bugár azzal indokolta azt, hogy Galkot nem választották be a katonai hírszerzést ellenőrző parlamenti bizottságba, mert kritikus hangnemet üt meg a kormánykoalícióval szemben.

 

Galko hozzátette, hogy Bugár jelezte neki, amennyiben felhagy a kormánykoalíció „rágalmazásával és sértegetésével”, akkor a „Most-Híd elnöke elintézi, és megkapja a bizottsági pozíciót”.

 

„Ma reggel azt mondta nekem, hogy tekintettel arra, hogy kedden megint kritikus voltam a parlamentben, ezt a piszkos ügyletet nem köti meg velem”, folytatta Galko.

 

A Most-Híd a fenti információkat irreálisnak tartja, „ezért sem a Most Híd párt sem Bugár Béla nem fog az ügy kapcsán nyilatkozni”, mondta a párt szóvivője Nagy András.

 

Galko azt is elmondta, hogy szerinte az egykori védelmi miniszter, Martinov Glváč miatt nem választották be az ellenőrző bizottságba.

 

 

HNonline.sk

Nyitókép: dennikn.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »