Gál Tamás: Folytatjuk a megkezdett munkát és amint lehet visszatérünk a színpadra

Gál Tamás: Folytatjuk a megkezdett munkát és amint lehet visszatérünk a színpadra

Nehéz időszakot tudhat maga mögött a Komáromi Jókai Színház is, ám a járványhelyzet ellenére sem áll meg az élet az intézményben. A Múzsa vendége ezúttal Gál Tamás, a Komáromi Jókai Színház igazgatója, aki annak ellenére, hogy a tavalyi évben rendkívül nehéz körülmények között vette át a színház vezetését, optimistán tekint a jövőbe.

Gál Tamás hatalmas lelkesedéssel vágott bele tavaly májusban a színház vezetésébe, a járvány azonban szinte teljesen felülírta a terveit. A megszorítások következtében elmaradt bevételek miatt egy hatalmas gazdasági problémahalmaz is nehezítette a munkáját.

Hírdetés

 A koronavírus-járvány második hullámára reagálva megpróbálták kreatív módon folytatni a színház működtetését. Időben felismerték, hogy milyen veszélyekkel jár a nagyszínpadi előadásokra építeni, épp ezért vágtak bele a kétszereplős darabok próbafolyamataiba.

 

Az igazgató úr mindezek mellett azt is hangsúlyozta, hogy annak ellenére, hogy a járványhelyzet ennyire hátráltatja a munkát a színház falain belül, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a koronavírus-járvány lecsengése után színvonalas, új előadásokkal örvendeztessék meg a színház szerelmeseit.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »