Füvezés helyett megverte és megerőszakolta a 25 éves budapesti lányt az Orbán-kormány oltalmazottja

Füvezés helyett megverte és megerőszakolta a 25 éves budapesti lányt az Orbán-kormány oltalmazottja

Füvezés helyett megverte és megerőszakolta a 25 éves budapesti lányt az Orbán-kormány oltalmazottja

Az oltalmazotti státuszban Magyarországon élő 30 éves férfi a megalapozott gyanú szerint bántalmazott, majd megerőszakolt egy lányt, Budapesten – közölte a rendőrség. A szomáliai elkövetőt a nyomozó hatóság őrizetbe vette.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 25 éves lány 2020. január 20-án, egy erzsébetvárosi szórakozóhelyen ünnepelte barátnőjének sikeres államvizsgáját, ahol a két lány megismerkedett két férfival. Hajnalban a két lány a szórakozóhelyről külön indult haza, és a 25 éves nőnek az „alkalmi ismerőse” felajánlotta, hogy elkíséri. A férfi a Kéthly Anna téren lévő parkba csalta a lányt azzal az indokkal, hogy elszív egy marihuánás cigarettát.

Hírdetés

A parkban a férfi szexuálisan közeledett a lány felé, aki ezt egyértelműen elutasította. A szomáliai ekkor erőszakossá vált, a lányt többször megütötte, a száját befogta és megerőszakolta; majd a lány telefonját is elvette.

A nő sikoltozására egy amerikai férfi figyelt fel, aki a segítségére sietett, de Orbánék „oltalmazottja” a lányt védeni próbáló amerikaira is rátámadt, többször megütötte, megrúgta, majd elfutott a helyszínről.

A rendőröket az amerikai férfi értesítette, és az adatgyűjtés, az elkövetőről adott személyleírás, valamint a környéken lévő térfigyelő kamerák segítségével 17 órakor a Budapest VIII. kerületi Teleki téren – a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve – elfogták a támadót, akinél megtalálták a lány telefonját is.

A szomáliai állampolgárságú férfit a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését nem ismerte el.

Nagy szerencse, hogy a kormány határozottan elutasítja a bevándorlást.

Szavakban.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »