Futóverseny miatt lezárják fél Budapestet a hétvégén

Futóverseny miatt lezárják fél Budapestet a hétvégén

Futóversenyt rendeznek a fővárosban a hétvégén: 2017. október 14-én, szombaton a Városliget, majd 15-én, vasárnap több budapesti fő közlekedési útvonal forgalmának korlátozásával.

A futók elhaladásának idejére rövidebb-hosszabb időszakokra lezárják egyebek mellett a Budai és a Pesti alsó rakpartot, az Andrássy utat, a Lánchidat és a Szabadság hidat, valamint az Árpád híd és a Margit híd több sávját.

Forrás: AFP

A BKK kéri a fővárosban közlekedőket, hogy aki teheti, úti célja megközelítéséhez válassza a kötöttpályás közösségi közlekedési eszközöket, elsősorban a metróvonalakat. A futóverseny rajthelye, a Városliget kényelmesebb megközelítése érdekében az M1-es metró szombaton és vasárnap napközben – ha szükséges – a megszokottnál sűrűbben közlekedik.

A forgalomkorlátozások miatt számos közösségi közlekedési járat forgalma módosul, ezért a BKK kéri az utasokat, hogy indulás előtt tájékozódjanak az eljutási lehetőségekről a BKK honlapján, a BKK Futár vagy a BKK Info alkalmazásban. A futóversenyről bővebb információ az esemény honlapján olvasható.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »