Fury: Verekedésben is jobb vagyok!

Fury: Verekedésben is jobb vagyok!

Megvan a dátum, július 9-én, Manchesterben csap össze ismét a profi ökölvívás egyik legjobban várt visszavágóján egymással Tyson Fury és Vlagyimir Klicsko. A WBA, a WBO és az IBO brit világbajnoka ezúttal más stílusban akarja móresre tanítani Klicskót.

Tavaly novemberben egy meglehetősen unalmas meccsen győzte le a nehézsúly sokszorosan megkoronázott királyát Tyson Fury. A nagyszájú brit simán kipontozta Vlagyimir Klicskót, aki egyszerűen tanácstalan volt Fury harcmodorával szemben. A felek immár a visszavágóra készülnek, hiszen július 9-én, Manchesterben újra összecsapnak egymással. Fury máris megkezdte a verbális hadviselést és bejelentette, nyáron egy egészen más stílusban fogja legyőzni riválisát.

– Most már elárulhatom, számunkra az volt a legfontosabb, hogy elhozzuk Angliába a visszavágót. Ez megvan, és annyit ígérhetek, ezúttal teljesen más felfogásban lépek majd ringbe Wlad ellen. Nem táncikálunk, hanem beleállunk az ütésváltásokba, hogy megtanulja, verekedésben is én vagyok a jobb. Higgyék el nekem, én vagyok az egyetlen, aki le tudja győzni őt, mert amit én tudok a ringben, arra nem sok embernek van ellenszere. Sokkal izgalmasabb meccset vívunk majd, mindenki igazi harcot láthat, természetesen sima Fury-sikerrel – jelentette ki a BBC-nek a WBA, WBO és IBO szervezetek nehézsúlyú világbajnoka.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »