Fülbevaló-beszerzésen volt Géza, a cigány

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága büntetőeljárást folytat egy 29 éves budapesti férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint "G." Géza 2022. január 8-án 9 óra 25 perckor a IX. kerület, Közvágóhíd utcában követni kezdett egy nőt, majd néhány méter megtétele után a gyanútlan asszony két fülbevalóját hátulról megfogta és kitépte, majd azokkal elfutott.

Ezután 2022. január 20-án 10 óra körül a XIV. kerületben, egy Pillangó utcai áruház parkolójában lépett oda egy bevásárlókocsit toló nőhöz, akinek befogta a száját, majd fülbevalóit kitépte és elmenekült.

Hírdetés

A harmadik bűncselekményt a Pillangó utcai rablás után alig egy órával a VIII. kerületben követte el. Ekkor a Baross téri buszmegállóban az egyik buszra felszálló nő vállait lefogta, majd a füléből kiszakított arany ékszerekkel ezúttal is elszaladt.​

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság a nyomozás során azonosította a "feltételezett" elkövetőt, akit 2022. január 21-én elfogtak. "G." Gézát háromrendbeli rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbevétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság elrendelt, írják a Police.hu-n.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »