FTC: nincs több kérdés, Tokmac Nguen hosszabbított

FTC: nincs több kérdés, Tokmac Nguen hosszabbított

Mégsem engedte el egyik legnépszerűbb játékosát a Fradi

(Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

Labdarúgó NB I szerződéshosszabbítás magyar átigazolás labdarúgó NB I Tokmac Nguen NB I Ferencváros FTC M. D. 2022.05.24 19:30 Frissítve: 2022.05.24 21:54 FTC: nincs több kérdés, Tokmac Nguen hosszabbított – hivatalos 48 hozzászólás. Szóljon hozzá Ön is!  Szerződést hosszabbított Tokmac Nguen a Ferencváros labdarúgócsapatával – jelentette be a magyar bajnok és kupagyőztes klub a hivatalos honlapján.

Hírdetés

Heteken át bizonytalan volt Tokmac Nguen jövője, a 28 éves támadónak idén nyáron járt volna le a szerződése az FTC-nél. A norvég válogatott futballista iránt a hírek szerint többek között a török Besiktas és a holland Feyenoord is érdeklődött, valamint Japánból is volt ajánlata, ám ő úgy döntött, hosszabbít a Ferencvárossal – erről norvég sajtóértesülésekre hivatkozva márkorábban beszámoltunk.

A kedd esti órákban megerősítést nyert a megállapodás ténye, a zöld-fehérek a hivatalos honlapjukon jelentették be a szerződéskötést. A norvég sajtó információi szerint Nguen új kontraktusa három évre szól.

Nguen a 2019-es téli átigazolási időszakban igazolt a Ferencvároshoz, amellyel sorozatban négy bajnoki címet nyert, s 147 tétmérkőzésen összesen 43 gólt szerzett és 26 gólpasszt adott. Alapembere volt a legutóbbi három idényben kétszer az Európa-liga, egyszer a Bajnokok Ligája csoportkörébe bejutó együttesnek.

„Nagyon boldog vagyok! Könnyű volt meghoznom a döntést, mert az ösztöneimre hallgattam – nyilatkozta Tokmac Nguen a FradiMédiának. Ez a családom, a csapatom, több mint három éve itt jászom, és nagyon örülök, hogy maradtam. A legnagyobb motivációm az volt, hogy tudtam, ez a klub mindent megtesz azért, hogy újra különleges sikereket érjünk el. Az elmúlt szezonok során ez mindig így volt. Minőségi, jó csapatunk van, amellyel azt gondolom, ismét jöhetnek a szép eredmények. Fontos szempont volt a maradásomat illetően, hogy a kisfiam Magyarországon születetett, a családom nagyon jól érzi magát itt, mindenki imádja Budapestet, nagyon boldogok vagyunk itt. Nem lehet kérdés, a legnagyobb célom a következő idényben a Bajnokok Ligája csoportköre. Ez az álmom. Úgy vélem, elérhető cél ez a csapat számára is, de meg kell küzdenünk érte. Ezen leszünk!”


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »