Friss hírek az autópályás gyilkosságról – naná., hogy idegenek üzleti vitája

A rendőrség megerősítette a kiszivárgott információk egy részét: 48 órán belül kattant a bilincs a brutális bűncselekmény feltételezett elkövetőjének kezén. A férfit Ausztriában fogták el.

Rálőttek két férfira december 5-én hajnalban az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében. Az egyik ember meghalt, a másik életveszélyesen megsérült. Az ügyben európai elfogatóparancsot adtak ki, a rendőrség forró nyomon kezdett az elkövető üldözésébe.

A férfit végül az osztrák rendőrök december 6-án 19 óra körüli időben fogták el Felső-Ausztriában, a lakóhelyén fogták el. Az emberölés feltételezett elkövetőjének kiadatása a következő hetekben történik meg – közölte a rendőrség.

A HírTV úgy értesült, hogy a férfi otthonában tartott házkutatás során megtalálták a támadáshoz használt fegyvert, és az akkor viselt ruhákat is. A most elfogott férfit a kórházban ápolt áldozat is azonosította egy fénykép alapján.

Az RTL Híradó információi szerint a megmenekült férfi szerb származású, míg az elhunyt sofőr török származású volt. Ausztriában autókereskedőként dolgozhattak.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »