Friss diplomával az ügyvezetői székbe – egy hónapra

Friss diplomával az ügyvezetői székbe – egy hónapra

A negyvennyolc országot átfogó CEO for One Month program keretében az iskolából frissen kikerült, fiatal tehetségeket ültetik a vezetői székbe, hogy az ügyvezető igazgató mellett első kézből tapasztalhassák meg a vállalatvezetés feladatait, amire idén is várják a magyar tehetségeket.

A negyvennyolc országban futó, rendhagyó gyakornoki program lényege, hogy országonként egy tehetséges fiatal az Adecco ügyvezetője mellett tapasztalhatja meg egy teljes hónapon át, hogy milyen feladatokkal jár a cégvezetés, hogyan is működik egy nagyvállalat.

– részletezte a program menetét Stefano Longo.

Az egy hónapos munkaviszonnyal 6000 eurót, azaz 1,8 millió forintos fizetést tudhat magáénak a magyarországi kiválasztott, azonban ezzel még korántsem ér véget a program.

A 48 ország 48 tehetséges jelöltje közül a 10 legrátermettebbnek bizonyult „mini CEO” részt vehet egy, a katonaság és a sport világából már jól ismert boot-campben, ahol olyan készségek fejlesztése kerül a középpontba, mint a csapatban való dolgozás és az innovatív gondolkodás. Az itt legjobbnak bizonyult kis CEO egy hónapot tölthet el az Adecco Csoport globális ügyvezető igazgatója, Alain Dehaze mellett, ahol nem kevesebb, mint 15.000 eurós, azaz 4,5 millió forintos fizetés várja – hívta fel a figyelmet az egyedülálló lehetőségre a szakember.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »