"Francia" volt, "magyar" lesz, és még a válogatottunkat is színesítheti ez a szép karibi fiatalember

"Francia" volt, "magyar" lesz, és még a válogatottunkat is színesítheti ez a szép karibi fiatalember

A Rangadó.hu információi szerint – ami egybecseng a csakfoci.hu értesüléseivel – Willi Orbán után újabb honosítás előtt áll a magyar válogatott, a Mol Vidi FC játékosa, Loic Nego ugyanis hamarosan magyar állampolgár lesz – írja a lap "Willi Orbán után Loic Nego is magyar válogatott lehet" című cikkében.

Íme a "magyar" válogatott:

Hírdetés

A Rangadó úgy tudja, a védelem és a középpálya jobb oldalán is bevethető "francia" (attól volna francia, hogy Párizsban született – Mickey-jelenség -, amúgy a Karib-térség a természetes hazája – a szerk.) labdarúgó honosítási kérelmét már beadták, nemsokára pont kerülhet az ügy végére, és a "fehérvári" játékos leteheti az állampolgári esküt. Ebben az esetben pedig a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is számíthatna a szolgálataira. Feltéve, ha nem meszelik el, ahogy éppen most az UEFA.

A korábban Újpesten is megforduló huszonhét éves játékos 2015-ben csatlakozott a Vidihez, amelynél azóta folyamatosan alapember, a most futó NB I-es szezonban tizenkét meccsen lépett pályára.

Nego az AS Roma és a Nantes utánpótlásában is megfordult – előbbinél profiként csupán a tartalékokig, utóbbinál az akkor francia másodosztályú felnőtt csapatig jutott.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »