Fradista szemmel – Önbecsülés

Fradista szemmel – Önbecsülés

Bizony megviselt a BL kiesés engem is. Kár lenne szépíteni.

De én nem tartozom azok közé a Fradisták közé, akik a kudarcot és a vele járó balhét Thomas Dollal akarták elvitetni. Sőt meg vagyok róla győződve, hogy egyedül ő képes talpra állítani ezt a most teljesen összezuhant társaságot.

Ahogy Böde Dani mondta a Haladás elleni győztes mérkőzésünk után: a győzelmek összekovácsolnak, de a vereségek is.

Most erre van szükség. Össze kell fognunk és tovább menni a megkezdett úton, akkor is, ha ez az út nem csak sikerekkel van kikövezve.

Show must go on…

A Honvéd elleni mérkőzésnek hatalmas volt a tétje. Ez pedig nem volt más, mint az ÖNBECSÜLÉSÜNK.

Thomas Doll-on és a csapaton is látszott, hogy a hétközi kupakudarc nem múlt el nyom nélkül. Szerencsére azonban a srácok átérezték ennek a találkozónak a fontosságát: odatették magukat, küzdöttek, hajtottak.

Bizony ez a mérkőzés más volt, mint amit megszoktak a Fraditól az elmúlt esztendő során. Ez a derbi megmutatta, hogy történjen bármi, a Ferencvárost meg lehet ugyan verni, de legyőzni soha sem lehet.

Egyetlen Böde Dani villanás elég volt a Bozsik Stadionban.

Az 1:0-s győzelmünk talán nem túlzás azt állítani Thomas Doll és a csapat legfontosabb győzelme volt.

Jegyzőkönyv:

NB I, 2. forduló
Honvéd-FTC 0-1 (0-1)
Honvéd: Horváth A. – Lovric, Botka, Bobál, Hajdú – Hidi (Vernes, 58.), Kamber (Prosser, 82.) – Koszta, Gazdag, Holender (Vasiljevic, 75.) – Eppel
FTC: Dibusz – Dilaver, Hüsing, Nalepa, Ramírez – Gyömbér (Busai, 87.), Gera – Radó, Trinks (Leandro, 72.), Nagy D. – Böde (Djuricin, 72.)
Sárga: Gera (30.), Ramírez (32.), Hidi (41.), Eppel (60.), Nalepa (63.), Radó (65.), Hüsing (67.), Trinks (90.)
G.: Böde (43.)

A csütörtöki sajtótájékoztatón világossá tette a vezetőség, hogy továbbra is töretlen a bizalom a vezetőedző és a stáb irányába. Innentől kezdve nincs vita be kell állni a sorba, és megmutatni, hogy a Partizani elleni kiesés csak kisiklás volt.

Az első lépés már itt is van a nyakunkon: szombat este a DVTK csapatát fogadjuk. Horvát Feri gárdája az első két fordulóban 6 pontot szerzett, tehát kijelenthető, hogy jó erőkből áll.

Nem tudjuk tovább nyalogatni a sebeinket, oda kell állni és győzelmet, győzelmeket kell aratni.

Az önbecsülésünket a Honvéd ellen visszaszereztük és ne is játsszuk el soha többé.

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »