Fradi–Újpest: akár össze is találkozhatnak a szurkolók

Fradi–Újpest: akár össze is találkozhatnak a szurkolók

Több ezer szurkolót várnak a szombat esti Fradi–Újpest labdarúgómeccsre, s a drukkerek könnyen összetalálkozhatnak a főváros utcáin.

A labdarúgó-Magyar Kupa döntőjét a Ferencváros stadionjában, a Groupama Arénába játsszák, s a lila-fehér szurkolóknak – a korábbiaktól eltérően – nem biztosítják a szervezett utazást a metrón. Az újpestiek a Nagyvárad téren találkoznak, a Fradi-drukkerek pedig a Bakáts téren gyülekeznek majd.

Több utcát is lezárnak, a rendőrség közölte, hogy felkészültek a találkozó biztosítására. „A rendőrség felkészült a rendezvény biztosítására, amelynek keretében a szükséges erőkkel, eszközökkel lesz jelen. A sportmérkőzéssel kapcsolatos forgalomkorlátozásokról szóló tájékoztatót megtalálhatják a rendőrség honlapján. A rendőrség azt kéri a szurkolóktól, hogy tartózkodjanak mindennemű jogsértő magatartástól, és vegyék figyelembe a szervezők ajánlásait. A rendőrség cáfolja azt az információt, hogy az újpesti szurkolók rendőri biztosítás nélkül érkeznek majd a kilencedik kerületbe. A rendőrség munkatársai a szervezők által a szurkolók számára ajánlott érkezési útvonalat biztosítani fogják” – fogalmazott Csiszér-Kovács Viktória, az Országos Rendőr-Főkapitányság szóvivője.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »