Fotók: Megrohamozták a vásárlók az ismert áruházat, mivel akciós volt a…

Fotók: Megrohamozták a vásárlók az ismert áruházat, mivel akciós volt a…

Az ismert áruház leszállította annak az élelmiszernek az árát, ami karácsony előtt nem hiányozhat a háztartásokból. Ennek eredményeképp Szlovákia-szerte hosszú sorokban álltak a vásárlók az üzlet épületei előtt…

A Plus jeden deň szerint a vásárlók kihagyhatatlan lehetőségről beszéltek annak kapcsán, hogy a Lidl-élelmiszerüzletekben 1,39 euróra szállították le a vaj árát.

A kedvező akció miatt országszerte megrohamozták az áruházakat, és hosszú sorokban várták, hogy megvásárolhassák a karácsonyi sütés egyik elengedhetetlen kellékét.

Hírdetés

„Vettem belőle többet, és a fagyasztóba is teszek. Láttam már vajat három euróért is a boltokban, úgyhogy tényleg megéri” – mondta Elena Breznóbányáról (Brezno). A lap szerint kora reggel érkezett a Lidlbe, ahol már akkor sorban várakoztak az emberek.

Az 1,39 eurós ár valóban kedvezőnek mondható, hiszen a Statisztikai Hivatal adatai szerint a 250 grammos vaj októberben átlagosan 2,60 euróba került, egy évvel ezelőtt ez az ár 2,30 euró volt, vagyis 13 százalékos áremelkedésen ment át.

Nézzük, milyen tömegek alakultak ki az áruházak előtt! 

(br, pluska)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »