Forró autóban hagyta féléves gyermekét egy nő, a rendőröknek kellett betörni az ablakot (VIDEÓ)

Forró autóban hagyta féléves gyermekét egy nő, a rendőröknek kellett betörni az ablakot (VIDEÓ)

Súlyos tragédiát sikerült elkerülniük a rendőröknek, akik kénytelenek voltak betörni egy autó ablakát, hogy kiszabadítsák a gépkocsiban lévő, a kánikula miatt felhevült testtel szenvedő hat hónapos kisgyermeket.

Végzetes katasztrófát sikerült elhárítaniuk a cseh rendőröknek. A segélyhívó vonalat egy járókelő hívta, aki elmondta, hogy a prágai Orlická utcában észrevett egy parkoló autót, melynek belsejében egy kisfiú ült a gyermekülésben, zárt ablakok mellett.

Mindez nem lett volna gond, ha nem éppen a kánikula kellős közepén történt volna az eset, hiszen ekkor éppen 35 Celsius-fok fölötti hőmérsékleteket mértek a cseh fővárosban, így a gépkocsi belsejében körülbelül 68 Celsius-fokos hőség uralkodhatott.

Hírdetés

A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy az autóban tartózkodó gyermek teste felhevült, arca és bőre kipirosodott, miközben hangosan sírt.

Nem tétováztak sokáig: feltörték az ajtót, és kiszabadították a bent rekedt kisfiút, akit végül elővigyázatosságból, illetve a kiszáradás elkerülését megelőzendő kórházba szállítottak.

Az édesanyát megkérdezték, miért hagyta bent gyermekét az autóban. A nő meglepődötten csupán annyit válaszolt, fogalma sem volt arról, hogy ezt nem szabad, illetve hogy bármi is történhetett volna.

(pluska)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »