Forrnak az indulatok a vízilabda válogatott háza táján

A magyar vízilabda szövetség Szakmai Testületi ülésén nemrégiben a pólósok riói szereplését értékelték. A tanácskozáson Gerendás György, Benedek Tibor első számú segítője azt találta mondani: „a legtöbb rosszat a magyar pólóval Kásás Tamás, Varga Dénes és Varga Dániel tette, akik maguktól eredő unott könnyedséggel lőtték, lövik a gólokat. Ebből alakult ki, hogy Decker Ádám vagy Bundschuh Erik megpróbál úgy lőni, mint Kásás vagy Dumi. Azzal a kézzel pedig nem illik úgy lőni. (…) Vámos nem akar úgy lőni, mint Dumi. Ha Dumira azt mondom, hogy ő Picasso, akkor Vámos egy szobafestő. De a világon a legjobb szobafestő”.

Vámos Márton a vlv.hu-n keresztül „megköszönte” a bókot, de mivel csak online nyilatkozott, nem lehet pontosan tudni, vajon ironizált, vagy komolyan örült a hasonlatnak. „Gondolom, nem sértésnek szánta és a sorok között ott van azért az elismerés is, de hát a Dumival való ilyesfajta összehasonlítás egy kicsit azért le is lombozza az embert. Mindenesetre Gyuri (Gerendás György) a jelek szerint egy elismert szobafestő-kritikus, köszönöm neki a promotálást, azóta folyamatosan csörög a telefonom, rengetegen keresnek kiváló szobafestőt, beindult az üzlet…”

Dumi, alias Varga Dénes, csapat riói csékája is csak most reagált a fentiekre. Szintén a vlv.hu-nak a következőket mondta: „Ha már Vámos Marci kikérte magának, hogy szobafestőnek lett kikiáltva, akkor én is kikérem magamnak ezt a megközelítést az ő nevében, is meg a magaméban is. És ha már festőkről beszélünk, érdekes, hogy Gyuri engem Picassónak hívott, pedig Picasso elég szögletes.”

Nem a legjobb időben esnek egymásnak a válogatott tagjai. Jövő hét végén tisztújítás, egyelőre az sem biztos, hogy Benedek Tibor vezeti tovább a pólósokat, ráadásul a csalódást keltő riói 5. helyezés miatt nem tudni, hogy például a Varga-testvérek folytatják-e a válogatottban. 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »