Fordulat – Egyenesen

Fordulat – Egyenesen

– FORDULAT
Az LMP már hajlandó egyeztetni a választási együttműködésről az MSZP-vel, és a Jobbikkal is, de ebből úgy tűnik a DK sem szeretne kimaradni. Az LMP eddig egyedül akarta leváltani a kormányt. Mi állhat a nyitás hátterében? Megkérdezzük Szél Bernadettől.

– CIFRAPALOTA
Kecskeméten tartotta első ülését az a vizsgálóbizottság, amelyet az MSZP, az LMP és a Jobbik alakított Elios-ügyben. A szocialisták frakcióvezető-helyettese is megpróbált betekinteni a kecskeméti Elios-aktákba, de nem járt sikerrel. A stúdióba várjuk Harangozó Tamást.

– NE SZÓLJ SZÁM!

Kálló Dániel szülei aggódnak a fiúk közéleti szerepvállalása miatt. A félelem nem teljesen alaptalan, a tüntető diákokat ugyanis többször érte már retorzió. Miért folytatja mégis, és mi lesz a következő akció? Ezt is megkérdezzük a Független Diákparlament szóvivőjétől, Kálló Dánieltől.

– KÉT SZÉK KÖZÖTT
A liberalizmusnak van jövője – ezzel a címmel tartott tájékoztatót a Liberálisok elnöke. A kérdés már csak az, hogy a Liberálisok elnökének van-e politikai jövője azok után, hogy biztossá vált: nem lesz ott a parlamentben. Megkérdezzük Fodor Gábort.

– SÜRGŐS TÜRELEMJÁTÉK
„45 perce várunk arra, hogy megnézzék az unokámat, akinek agyrázkódása van, és egyre nyűgösebb. Találós kérdés: mikor fogy el a nagypapa türelme?” – írta egy dühös posztban az ország legismertebb egészségpolitikusa, aki most nem orvosként, hanem nagypapaként tapasztalta meg a sürgősségi ellátás problémáit. Hogy mi lett a sztori vége, azt maga Komáromi Zoltán meséli el.

– VÉLEMÉNY
„Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb” – ezt mondta a jobboldal egyik véleményvezére, Bencsik András. A békemenetek szervezője után vajon a Fidesz is hangnemet vált majd? Kálmán Olga erről is beszélget mai vendégével, Kéri Lászlóval.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »