Fontos hír Lionel Messi jövőjéről

Fontos hír Lionel Messi jövőjéről

A spanyol La Liga újraindításának közeledte is elég okot adna a Barcelona szurkolóinak a bizakodásra és az örömre – de akad még ennél is nagyobb szenzáció a számukra.

Több forrás is jelentette, hogy Lionel Messi megállapodott a vezérkarral, nem él a szerződésébe foglalt lehetőséggel, amely szerint bármelyik idény végén távozhat, ha akar. Bejelentette, hogy a 2020–2021-es idényt is az FC Barcelonában tölti majd.

Hírdetés

Abban az esetben, ha a Barça megnyeri a mostani idény végén a bajnoki címet, az argentin szupersztár már a tizenegyedik elsőségénél tart majd. Mindössze egyre az örökranglistát vezető Paco Gento tizenkét elsőségétől. Alkalmasint e két cím megszerzésének esélye önmagában is elég motivációt jelent a számára.

Ugyanakkor nagyon fontos a számára a Bajnokok Ligája is, ott ugyanis más a helyzet: már öt éve, hogy legutóbb nyerni tudott.

A katalán klub egyelőre nem erősítette meg Messi maradását, noha kétségei sincsenek. A szerződés szerint az argentin csatárnak június 5-ig kell(ene) bejelenteni a távozását, de ennek semmi jele.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »