Folytatják az eltűnt focista keresését

Folytatják az eltűnt focista keresését

Folytatódik a hétfőn eltűnt Emiliano Sala keresése, miután kevesebb mint két nap alatt összegyűlt az ehhez szükséges 300 000 euró.  

Az argentin játékost szállító kisgép hétfőn este fél kilenc körül tűnt el a radarokról a La Manche fölött, azóta pedig semmi hír nem érkezett róla, vagy a pilótáról. A Nantes-ból a Cardiff Cityhez igazoló argentin támadó éppen új csapatához tartott, miután elköszönt korábbi társaitól, ám a Piper Malibu típusú repülő nem jutott el a walesi fővárosba.

Hírdetés

Csütörtökön aztán a hatóságok lefújták a keresést, de ezt sokan nem fogadták el, és gyűjtést szerveztek az akció folytatásáért. Olyan sztárfocisták, mint Lionel Messi, Kylian Mbappé, Ilkay Gündogan, Sergio Agüero, Corentin Tolisso, vagy éppen a legendás Diego Maradona is jelentős felajánlással járultak hozzá az újrakezdéshez, a 300 000 eurós célösszeg pedig bő egy nap alatt össze is gyűlt, így a hatóságok ismét munkába álltak szombaton.Az argentin játékost szállító kisgép hétfőn este fél kilenc körül tűnt el a radarokról a La Manche fölött, azóta pedig semmi hír nem érkezett róla, vagy a pilótáról. A Nantes-ból a Cardiff Cityhez igazoló argentin támadó éppen új csapatához tartott, miután elköszönt korábbi társaitól, ám a Piper Malibu típusú repülő nem jutott el a walesi fővárosba.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »