Folytatja Dúró Dóra

Folytatja Dúró Dóra

Megtartja tisztségeit, és folytatja eddigi munkáját a Jobbikban Dúró Dóra. A párt frakcióvezető-helyettese ugyanakkor elhamarkodottnak és méltánytalannak nevezte a frakció és az elnökség eljárását férjével, Novák Előddel szemben.

„Dúró Dóra nem azért a képviselőnk, nem azért az oktatási bizottság elnöke, nem azért a “valódi nemzeti konzultáció” egyik arca, mert Novák Előd felesége, hanem azért, mert alkalmas rá. S ebben a helyzetben én azt gondolom, hogy nekem az a feladatom és az a felelősségem, hogy őt segítsem abban, hogy túl tudjon jutni ezen a helyzeten emberileg és szakpolitikailag is.

Én ezt meg fogom tenni, segíteni fogom őt, ami, még egyszer mondom, nem egyszerű helyzet, hiszen bizalmi szálaknak kell helyreállnia. Neki is meg kell tudni bízni abba a frakcióba, amelyik a férjét kizárta. A frakciónak is meg kell tudni bízni benne, tehát ez nem egy egyszerű emberi szituáció. Én azt gondolom, nekem vezetőként nemcsak akkor kell tudnom határozottnak lenni, amikor valakitől meg kell válnunk, hanem akkor is tudnom kell határozottnak lenni, amikor valakit meg kell tartanunk” – hangsúlyozta Vona Gábor, a Jobbik elnöke.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »