FÖLDESGAZDÁK – A "MŰKÖRMÖS"

Bizonyos politikai- és médiagazemberek bevett szokása, hogy elegendő ideig, vissza-visszatérően, gátlástalanul ismételgetnek egy-egy hazugságot.

Egészen addig, ameddig már minden védekezés hiábavaló lesz, és a hazugság, mint toposz, önálló életre kel. Magam is tudnék mesélni ez irányú tapasztalataimról – és majd nézzék meg, mi lesz tíz év múlva a “Bayer vári lakása” eposzból, amit egy cégéres gazember (magát persze újságírónak nevezi) indított útjára. De ez teljesen mellékes, engem ugyanis kevéssé érdekel és nyilván rövidebb ideig visel meg egy ilyen aljas, becstelen és hazug támadás, mint egy civilt.

A minap egy cikk alatti hozzászólásokat olvasgatva megakadt a szemem a “műkörmösön”. Lassan ez ügyben is eltelt tíz év, és még mindig ott tartunk, hogy névtelenségbe bújó, ócska senkik emlegetik a “földhöz jutó műkörmöst”. S persze a politika keselyűi is megteszik ezt, mind a mai napig.

Hírdetés

Tisztázzuk: ha volt undorító, aljas és becstelen húzása a szocialista-liberális politikai mainstreamnek annak idején, hát az a “műkörmösözés” volt, egy fiatal házaspár besározása teljesen alaptalanul. S aztán persze felkapta mindezt a média megfelelő fele, az, ahol az ilyenek tenyésznek.

Annak idején (2013-ban) azt hiszem én voltam az egyetlen, aki megkerestem azt a fiatal házaspárt, és készítettem egy riportot róluk, amit le is adott az akkor még létező Echo TV.

Most felteszem ide is az akkori filmet. Nézzék meg, és lássák, kik is azok a “műkörmösök”, akiket ezek a velejéig rothadt gazemberek gyaláztak és gyaláznak mind a mai napig. Pontosabban: ma már nem kell őket gyalázni. Ma már -lassan tíz évnyi undorító hazudozás után- elég kimondani, hogy “a műkörmös”, és minden ócska lumpenproli automatikusan felhördül odahaza a tévé előtt, sört böfögve, a pörköltszafttal lezabált, nagy lyukacsos atlétában, hogy “a rohadt műkörmös, neki bezzeg adott földet az a g… Orbán, anyjuk hozzá’ má’ még egy sört bassza meg!”.

És akkor itt vannak a “műkörmösék”:


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »