Foci Eb: A magyar válogatott szeretne kellemetlen ellenfél lenni

Foci Eb: A magyar válogatott szeretne kellemetlen ellenfél lenni

Holender Filip és Varga Roland is alig várja, hogy több mint hatvanezer néző előtt lépjen pályára a Puskás Arénában. A magyar labdarúgó-válogatott arra készül, hogy nagyon kellemetlen ellenfele lesz a portugál, a francia és a német csapatnak, s az adódó helyzeteket igyekszik kihasználni – számolt be a nemzetisport.hu.

„Alig várjuk a kezdést! Bár még sok időnk van addig, már készen állunk rá” – mondta a csütörtök délutáni sajtótájékoztatón Holender Filip. Varga Roland a sajtótájékoztatón elmesélte, hogy a csapat nagy része előző este az M4 Sporton vetített, a 2016-os Eb-szereplésről készült dokumentumfilmet nézte a portugálok felkészülési meccse helyett. Hozzátette, hogy még emlékszik rá, mennyire hihetetlen volt átélni az akkori ünneplő tömeget.

A játékosok arról is beszéltek, külön kell-e készülniük arra, hogy a Puskás Arénában több mint hatvanezer néző előtt lépnek majd pályára.

Hírdetés

„Nagyon  jó érzés volt a szurkolók előtt játszani Újpesten, a Puskás Arénában pedig valóban még többen lesznek. Őszintén, én alig várom! – válaszolta az NSO Tv kérdésére Holender, Varga pedig így vélekedett erről: – A Puskás Aréna nyitó mérkőzésén végig a pályán lehettem Uruguay ellen, amikor kimentünk a pályára, körbenéztünk a stadionban, az annyira jó érzés volt, hogy biztos vagyok benne, most is nagy lökést, pluszerőt ad a csapatnak.”

Varga azt is elmondta, hogy az is pozitívan hat rájuk, hogy a világ legjobbjai ellen játszhatnak az Eb-n.

„Nagyon egységes a csapatunk, nagyon jó közösséget alkotunk, s rengeteget beszélünk arról, hogy szeretnénk kellemetlen ellenfelei lenni a portugáloknak, a franciáknak és a németeknek. Igyekszünk úgy felkészülni rájuk, hogy ezt meg is tudjuk valósítani. Minden mérkőzésen lesznek lehetőségeink, ezzel élnünk kell majd.” 

nemzetisport.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »