Fiola játéka kérdéses – Nikolics reméli bizonyíthat

Fiola játéka kérdéses – Nikolics reméli bizonyíthat

Már készül a magyar futballválogatott az Izland elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésre. Nem edzett a csapattal Fiola Attila – a hátvéd az osztrákok elleni győztes meccsen szenvedett bokasérülést. A magyarok szombat este játszanak az izlandiak ellen – a mérkőzésen akár már a továbbjutás is eldőlhet.

Cicázással készült a magyar válogatott a szombati, Izland elleni második csoportmérkőzésére. A csapat kedden hatalmas meglepetést okozva, 2–0-ra legyőzte Ausztriát, Izland ellen pedig akár a továbbjutás is meglehet. Nikolics Nemanja az első mérkőzésen nem kapott lehetőséget, de reméli szombaton bekerül a csapatba.

„Remélem hogy pályára fogok lépni, úgy készültem Ausztria ellen is, hogy ha lesz rám szükség, akkor kész legyek és pályára lépjek. Sajnos nem így történt, de a csapat megnyert egy ilyen fontos mérkőzést, és ennek nagyon örültem. De igazából azért is jöttem ide, hogy gólokat szerezzek, hogy minél többet pályán legyek, úgyhogy én kész vagyok, mindent tényleg megtettem azért ebbe a szezonba, hogy itt lehessek. Jó passzba vagyok, jó formába, és remélem amikor pályán leszek, akkor tudni fogok góllal bizonyítani” – nyilatkozta a labdarúgó.

Az osztrákok ellen bokasérülést szenvedő Fiola Attila kihagyta az edzést, játékára kevés az esély, és mivel Lovrencsics Gergő is sérüléssel bajlódik, elképzelhető, hogy az MTK fiatal játékosa, Bese Barnabás kap lehetőséget. A Bernd Storck vezette csapat szombat este hatkor lép pályára Marseille-ben.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »