Figyelmeztetett a főorvos! Fél az oltástól? A kórházban ez a kezelés…

Figyelmeztetett a főorvos! Fél az oltástól? A kórházban ez a kezelés…

Ha azt gondolta, hogy a vakcina a vegyi anyag, ami kárt tehet a szervezetében, akkor eddig nem tudta, mi mindent kap egy koronavírusos páciens a kórházban… Jakub Hložník, a pozsonylogetfalui kórház intenzív osztályának főorvosa most elmondta.

Jakub Hložník, a pozsonyligetfalui kórház intenzív osztályának főorvosa elárulta, hogy milyen kezelést kapnak azok, akik a betegség súlyos lefolyása miatt kerülnek kórházba. Ha azt gondolta, hogy a vakcina a vegyi anyag, akkor eddig nem tudta, mi mindent kap egy koronavírusos páciens…

Hírdetés

A kezelés alapját a kortikoszteroidok, antibiotikumok, vérnyomáscsökkentők, nyugtatók és a mesterséges táplálás képezik. Ezeknek pedig rengeteg mellékhatása lehet: „Például alacsony molekulatömegű heparinok után vérzés léphet fel a belekben vagy az agyban, kortikoszteroidok után cukorbetegség vagy immunrendszeri elégtelenség, antibiotikumok után allergiás reakció szívmegállással vagy súlyos bélgyulladással, hosszan tartó szedálás – mesterséges alvás mesterséges lélegeztetéssel – után súlyos elvonási tünetek…. és még sorolhatnám” – mondta a főorvos.

Nézzük, mire figyelmeztetett még Hložník, és mit mondott a páciens, aki 5 hónapig volt kórházban a Covid miatt! Folytatás a galériában!

(br, pluska)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »