Fideszesek a szőnyeg szélén (videóval)

Fideszesek a szőnyeg szélén (videóval)

Bár a kormánypárt megpróbálja áttolni a népszavazás kudarcát az ellenzékre, néhány fideszes városvezető kellemetlen beszélgetésre készülhet a pártközpontban, ugyanis jó néhány városban és kerületben messze elmaradt a részvétel az országosnál.

Ahogyan korábban mi is beszámoltunk, a Fidesz az önkormányzatokat is befogta a referendum érvényességének érdekében, ám az utóbbi hetek közvélemény-kutatásainak ismeretében (és főleg a párt belső mérései alapján) szinte borítékolható volt, hogy ezt szinte lehetetlen elérni, így a fő kommunikációs panel is változott: az eredményesség helyébe a NEM-ek – szintén borítékolható – túlnyomó többsége, és a baloldali ellenzék komolyan nehezen nevezhető bojkottja került előtérbe (a lapunkat hullámokban elárasztó, láthatóan egy kommunikációs sablon mentén dolgozó bérkommentelő-áradat is azt mutatja, a népszavazás kudarcát igyekeznek áttolni a két, alapállásában homlokegyenest ellentétes politikát folytató baloldali és jobboldali ellenzékre).

A folytatás, illetve a teljes cikk fotókkal, további elérhetőségekkel ITT

Forrás: alfahir.hu

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője így értékelt:

Emlékeztető: „A munkaerőhiányt nem kellene ilyen hangsúllyal emlegetni, mert azonnal kapunk a művelt nyugati uniós országokból vagy félmillió migránst, akiktől már nagyon szabadulni akarnak! A magyar kis- és középvállalkozásokra és a magyar társadalomra sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani, és nemcsak azért, mert ez a kormány nemzeti kormánynak mondja magát! A kormányzati korrupcióval sürgősen fel kell hagyni, mert rámegy már nemcsak ennek a ma itt élő generációnak a jövője, hanem már a következőé is!” Részlet a Mi lehetne a megoldás a munkaerőhiányra? című cikkből) 

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »