Fidesz: felháborító Gyurcsányék nyilatkozata

A Fidesz felháborítónak tartja Ara-Kovács Attilának, a Demokratikus Koalíció külügyi kabinetvezetőjének szerdai nyilatkozatát, miszerint a nagyobbik kormánypárt szavazatvásárlásra használja azt a mintegy 30 milliárd forintnyi közpénzt, amit a kabinet az év végén osztott szét határon túli szervezetek között.

Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: a baloldalon “tényleg az égvilágon” semmi sem változik. Ugyanazok ugyanúgy, sőt még jobban gyűlölködnek, mint 2004-ben.

Hírdetés

A Fidesz szerint felháborító Gyurcsányék nyilatkozata. A baloldal vezére ma odáig ment, hogy a pártja “politikai prostituáltaknak” nevezte a külhoni magyarokat, miközben a migránsokat tárt karokkal várják – írta a kormánypárti politikus.

Álláspontja szerint ha az ellenzék jutna hatalomra: gyűlölködésre, a magyar nemzet megosztására és legyengítésére,  a migránsok befogadására lehetne számítani. A Fidesz-KDNP a külhoni magyarságot a nemzet elválaszthatatlan részének tekinti, mert Magyarország csak akkor lehet erős, ha a nemzet és a nemzeti egység is erős – rögzítette a kommunikációs igazgató.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »